Betere schilder

Een Erkend Betere Schilder voldoet aan belangrijke kwaliteitsnormen voor verzorging van uw schilderwerk. Om aan de erkenning verbonden te blijven, staat kwaliteit voortdurend onder controle van de betreffende organisatie.

Vanaf de eerste fase wordt voor duidelijkheid gezorgd zodat u niet later voor verrassingen komt te staan. Uw wensen voor het onderhoud van schilderwerken worden vertaald in een duidelijke, complete en schriftelijke offerte. Tevens zijn er goedgekeurde leveringsvoorwaarden hierop van toepassing. Uw Betere Schilder staat borg voor jarenlang plezier van uw prachtig schilderwerk!

Onderhoudsplan
Om kwaliteit van het schilderwerk op lange termijn te blijven garanderen, kunt u bij Vincent’s Schilderbedrijf informeren naar een onderhoudsplan. U krijgt een duidelijk beeld van kosten op lange termijn, wanneer uw schilderwerk onderhouden, gecontroleerd en eventueel bijgewerkt moet worden.

Milieu
Bij het uitvoeren van schilderwerken denken wij natuurlijk ook aan het milieu en dus aan uw en onze gezondheid. Zowel binnen als buiten zal er gebruik gemaakt worden van milieuvriendelijke producten. 

Zo kunt u ons bereiken

Vincent's Schildersbedrijf
Mark 8
4194 SM Meteren

Tel.: 0345-569587
Fax: 0345-569655
Mob. : 06-52 69 65 43
Email : info@vincentsschildersbedrijf.nl
KvK : 11055592

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief of doe mee op Social media.