Foto behang

"Een compleet ingerichte baby-, slaap- of woonkamer, en toch ontbreekt er een bepaalde sfeer. Met een van de vele soorten fotobehang brengt u de nodige sfeer in de ruimte. Zit u het liefst dag in dag uit op het strand? Loopt u graag door de bergen? Geniet u van de geur van het bos? Bent u een natuur liefhebber? Of bent u op zoek naar de mooiste uitzichten?

Mooi foto behang van een strand of een ondergaande zon bezorgt u een tropisch vakantie gevoel. Een wandfoto van een bos of park en u zult nog net niet de bladeren voelen knisperen onder uw voeten. Een mooi berglandschap om de hele dag te genieten van het uitzicht in de woonkamer.

Haal een stukje natuur en tegelijk rust in de woon- of slaapkamer, met een van de landschappen. Met de juiste verlichting zullen de kleuren in het fotobehang mooi doorschemeren in de rest van de ruimte. Wanneer de accessoires op kleur gebied of op thema aangepast worden op het fotobehang creëert u een ogenschijnlijk mooi effect. Een kinderkamer met een onbewoond eiland, een houten bed of een hangmat. Een ondergaande zon in de woonkamer met mooie rode, gele en oranje accessoires voor een warme look. ‘Zon, zee strand’.

Het fotobehang brengt u op vele interieur ideeën en de verschillende kleuren welke hierin terug komen hebben invloed op uw gevoelsleven. Bij het inrichten van uw huis is het belangrijk om hier rekening mee te houden. Zo stimuleren warme kleuren de honger en doet de kleur blauw de eetlust afnemen. Mensen hebben de neiging om sneller te gaan eten met veel geel in de ruimte. Laat het fotobehang de inspiratiebron zijn voor de rest van de ruimte. "

Wilt u geen standaard fotobehang / behangprint?

Lever dan een digitale foto van goede kwaliteit aan en wij leveren u uw persoonlijke fotobehang / behangprint.


Neem vrijblijvend contact met ons op.
 

De geschiedenis van het fotobehang

"In de middeleeuwen was het een gewoonte voor de Europeanen om de wanden te bedekken met wandtapijten. De typische motieven verraden de Oosterse afkomst. Later was het mode om goudleer behang te gebruiken, bedrukt met houtsnede. Omdat het bedrukken van stoffen verboden was, kwam de massale productie van papier met bedrukkingen op gang. Beroemde kunstenaars werden benaderd om het behang te beschilderen. Behangschilders waren een nieuwe trend, hele landschappen werden in huis geschilderd. Toen de papierprijs daalde werd motiefbehang steeds zeldzamer. Tegenwoordig komt behang in vele huishoudens terug.

In de jaren ’70 ontstond er een nieuwe trend, retro behang. Het hele huis werd beplakt met jaren 70 behang als bloemenprints, lijn- of cirkelmotieven.

De nieuwste trend op het gebied van behang is fotobehang. Met fotobehang kunnen vele verschillende sferen in huis gehaald worden, vele effecten kunnen worden gecreëerd en hele ruimtes een metamorfose ondergaan. "

Zo kunt u ons bereiken

Vincent's Schildersbedrijf
Mark 8
4194 SM Meteren

Tel.: 0345-569587
Fax: 0345-569655
Mob. : 06-52 69 65 43
Email : info@vincentsschildersbedrijf.nl
KvK : 11055592

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief of doe mee op Social media.