Glaszetten

In de voorbereiding van het schilderwerk controleren wij altijd de beglazing. Het glaswerk is gekoppeld aan bijvoorbeeld het houtwerk. Door slecht onderhouden houtwerk kan beglazing los raken met tocht en lekkage als gevolg.

Het glaswerk heeft een belangrijke functie in uw woning, bedrijfspand of vastgoed. In het algemeen is het grootste belang van goede beglazing een hoger rendement van warmte. Dit bespaart u immers energiekosten in plaats van te stoken terwijl alle warmte naar buiten verdwijnt. Bij renovatie of wijziging in de beglazing raden wij dan ook aan om enkelglas te vernieuwen in dubbelglas.

Daarnaast is er bijvoorbeeld ook zonwerendglas om opwarming van de ruimte achter het glas tegen te gaan. En geluid- en warmte isolerendglas om een aangenaam woonklimaat te creëren. Graag zijn wij u van dienst met het kiezen en plaatsen van de juiste beglazing.

Ook bij schade door een huishoudelijke ongelukje, storm en dergelijke verzorgen wij spoed-reparaties van het glas zodat alles snel is hersteld.

Voor meer informatie over de vele soorten beglazing, kunt u altijd contact met ons opnemen of bezoek onze speciale glasschade website.

Zo kunt u ons bereiken

Vincent's Schildersbedrijf
Mark 8
4194 SM Meteren

Tel.: 0345-569587
Fax: 0345-569655
Mob. : 06-52 69 65 43
Email : info@vincentsschildersbedrijf.nl
KvK : 11055592

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief of doe mee op Social media.